Servera
  • Hem
  • Sortiment
    • Kampanjer
    • Färskvaror
    • Kolonial och fryst
    • Utrustning och engångsartiklar
    • Varm och kall dryck
    • Vin, sprit och öl
    • EMV
    • Utbildningar och tjänster
    • Veganskt sortiment
    • Lite mer utvalt
  • Om oss
    • Nyheter
    • Historia
      • Martin Olsson
    • Hållbarhet
    • För leverantörer
      • Kontaktpersoner
      • Uppgifter och fakturainformation
      • Kampanjprogram
      • Artikelbilder
    • Jobba hos Martin & Servera gruppen
  • Våra butiker
    • Bromma
    • Årsta
    • Göteborg
  • Bli kund
    • Vem kan bli kund?
    • Företagskund
    • Matklubben-privatperson
      • Information om Matklubben
    • Företagskort
    • Leveranser
    • benifyDeals
    • Personuppgifter
  • Kundtjänst
    • Reklamation
    • Bonus
    • Adressändring
    • Uppdatera e-postadress
    • Uppdatera kontaktuppgifter
    • Ansök om kundkort
    • Beställ extrakort
    • Frågor och svar
Martin & Servera Logo
  • Sortiment
  • Om oss
  • Våra butiker
  • Bli kund
  • Kundtjänst

Undernavigering för Nyheter

  • Nyheter
    • Sorundahallarnas unika sortiment i butikerna
    • Martin & Servera-gruppen stöttar restaurangbranschen i unikt samarbete med leverantörer
    • Restauranger behöver bättre framförhållning och akuta stödåtgärder
    • Prova Premiumportalen tre månader utan kostnad
    • Hållbarhetsvinnare hos Martin & Servera
    • Recept
    • Kundinformation corona
    • Nu fasas engångsartiklar av plast ut ur sortimentet
    • Nu är julkatalogen här
    • Skatteregler
    • Mattias Larssons idéer för julbordet
    • Årets kock veckan
    • Årstabutiken är öppen
    • Veganskt sortiment
    • Diplomerad kökschef
    • Ars-hallbarhet 2019
    • Skafferikasse
    • Stötta varandra och branschen genom att dela tips och idéer
    • Kundinformation om Corona
    • God handhygien och daglig rengöring
    • Missa inte höstens sommelierutbilning
    • Från Martin & Servera om Coronaviruset
    • GastroNord 2020
    • Spendrups åter i sortimentet
    • Ny kundbonus
    • Kampanj färskvaror
Hem → Nyheter → Martin & Servera-gruppen stöttar restaurangbranschen i unikt samarbete med leverantörer

Martin & Servera-gruppen stöttar restaurangbranschen i unikt samarbete med leverantörer

Tillsammans med utvalda leverantörer väljer Martin & Servera-gruppen att satsa för att stötta restaurangbranschen i en tuff tid. Genom annonsering på mer än tusen digitala stortavlor över hela Sverige och en bred kampanj i sociala media uppmanas alla privatpersoner att köpa frukost, lunch och middag från sin lokala restaurang under parollen #stöttadinlokalarestaurang. Medverkande leverantörer är Arla, Carlsberg Sverige, Dalsjöfors, Feldt's, Guldfågeln, SallaCarte och Zoégas.

"Vi vill genom detta gemensamma initiativ stötta restaurangbranschen på bred front genom att inspirera privatpersoner att köpa mat för avhämtning från sin lokala restaurang eller café. Vi vill alla se en levande restaurangbransch även när pandemin är över – och då behöver vi agera nu", säger Kristina Ossmark, kommunikationsdirektör på Martin & Servera.

Restaurangerna har, sedan coronapandemin startade, gjort allt de kan för att motverka smittspridning och samtidigt rädda sina verksamheter. Med stor kreativitet och god anpassningsförmåga har de arbetat enligt myndigheternas riktlinjer och restriktioner.

Därför har Martin & Servera-gruppens bolag, tillsammans med antal leverantörer, tagit initiativet till en rikstäckande kampanj för att stötta restaurangbranschen. Medverkande leverantörer är Arla, Carlsberg Sverige , Dalsjöfors, Feldt's, Guldfågeln, SallaCarte och Zoégas.

Med start under första veckan i februari syns budskapet #stöttadinlokalarestaurang på digitala stortavlor över hela Sverige.

"Samarbetet med leverantörerna är inspirerande. Tillsammans blir vi starka och kan hjälpas åt att stötta den bransch vi alla verkar i", säger Kristina Ossmark.

Kostnadsfria webbinarier

I satsningen ingår också en serie med tre kostnadsfria webbinarier som ska inspirera och ge framtidstro för restaurangbranschens aktörer. Det första avsnittet sänds den 4 februari på martinservera.se.

Tareq Taylor är moderator för webbinariet. Bland gästerna finns Desirée Jaks från nyöppnade Spesso, Klas Lindberg från Portal, Jörgen Engdahl från Restaurang Hunger och Törst i Umeå och Majed Lahdo från Pappa Grappa i Norrköping. Mercedes Bachelet, general manager och sommelier på Adam och Albin berättar om hur man skapar en grym upplevelse för restauranggästen och Lennart Wallander från Food & Friends trendspanar om restaurangbranschen 2.0 efter pandemin.

"Vi ser gärna att alla är med och stöttar sin lokala restaurang och delar budskapet vidare i sina egna flöden i sociala media #stöttadinlokalarestaurang", säger Kristina Ossmark.

Webbplatsöversikt

  • Kontakta oss
  • För leverantörer
  • Hitta till våra butiker
  • Integritetspolicy
  • Jobba hos Martin & Servera-gruppen
  • Press

Följ oss på sociala medier

  • facebook Created with Sketch.
  • instagram Created with Sketch.
  • Martin & Servera Restauranghandel
  • Diskteknik
  • Martin & Servera Logistik
  • Galatea
  • Fiskhallen Sorunda
  • Fällmans kött
  • Grönsakshallen Sorunda
  • Still Sparkling Solutions
© Martin & Servera Restaurangbutiker AB 2013 - 2021 Org. nr: