Nyheter

Här kan du läsa om vad som är på gång i våra butiker och vad som händer i branschen. Uppdateras regelbundet för att du inte ska missa något.

16 september 2020

15% rabatt på GastroMerits sommelierutbildning

Hur doftar egentligen blyerts och känner du igen smaken av läder? Kan man odla vin i hela världen och vad är terroir? Ta chansen och kom till GastroMerit och få svar på dina frågor om all världens viner och andra drycker.

15 september 2020

Mattias Larssons idéer för julbordet 2020

"Jag har funderat lite på hur man kan tänka kring servering av julbordet 2020. Kanske kan man ha tre sittningar istället för två? Och färre bord och gäster vid varje tillfälle? Det minskar ju risken för trängsel. Det viktigaste är att gästerna kan hålla avstånd och undvika köbildning", säger Mattias "Fredagskocken" Larsson.

07 september 2020

Årets Kock Veckan 11-17/9

Årets Kock Veckan sker den 11-17 september och förutom att kora Sveriges bästa kock i SM i professionell matlagning, kommer programmet innehålla flera digitala aktiviteter inom gastronomi och näringsliv för hela branschen.

04 september 2020

Årstabutiken är öppen

I natt, 4/9 2020, drabbades en av byggnaderna bredvid vår butik i Årsta av en omfattande brand. Branden var dock begränsad till enbart den fastigheten vilket gör att vi kan ha öppet som vanligt.

15 juli 2020

En vegansk sortimentsbroschyr

Vi ser den överallt, den ökande trenden av vegansk mat. Gästerna blir mer och mer medvetna om vad de äter och det är inte längre så att man nödvändigtvis är vegan för att välja den veganska kosten, man har fått upp ögonen för hur goda och hälsosamma alternativ det finns på marknaden.

30 juni 2020

Diplomerad kökschef - sista bokningsdag 9 juli

GastroMerits kökschefsutbildning är en vidareutbildning som ger dig fördjupade kunskaper inom ekonomi, ledarskap, organisation, service och produktkunskap.

11 juni 2020

Martin & Serveras års- och hållbarhetsberättelse

I Martin & Servera-gruppens års- och hållbarhetsberättelse för 2019 hittar du information om stora affärshändelser och vårt hållbarhetsarbete - vad vi har åstadkommit och hur vi fortsätter framåt.

19 maj 2020

Behöver skafferiet fyllas på?

För att göra shoppingen ännu enklare har vi packat ihop en kasse med noga utvalda produkter från våra egna varumärken. Perfekt för dig som behöver fylla på skafferiet!

19 maj 2020

Stötta varandra och branschen genom att dela tips och idéer

Vi vill alla se en levande restaurangbransch när den här situationen har klingat av. Vi har därför sett ett behov av en mötesplats – en plattform för att dela goda idéer med varandra. Här samlar vi goda exempel, initiativ och engagemang från hela branschen.Vi vill med den här plattformen sprida budskapet att tillsammans kan vi göra skillnad och ta oss igenom den här tuffa perioden.

30 mars 2020

Kundinformation om Coronasituationen

Här hittar du samlad information från Martin & Servera om den rådande situationen. Fakta, tips, sortiment och tjänster för din verksamhet. Tillsammans kan vi göra skillnad och ta oss igenom den här tuffa perioden. Tack för att du håller humör och hoppet uppe!

24 mars 2020

God handhygien och daglig rengöring - Förhindra och förebygg infektioner samt stoppa smittspridning

För att förhindra, förebygga infektioner och stoppa smittspridning krävs en god handhygien och daglig rengöring. Under sjukdomstider är det viktigt att förutom goda städrutiner införa och förstärka rutinerna kring hygienstädning, samt att städa mer regelbundet än vanligt.

11 mars 2020

Missa inte höstens sommelierutbilning

GastMerits populära sommelierutbildning med start under våren blev snabbt fullbokad. Missa därför inte nästa tillfälle under hösten 2020. Kursstart 24 augusti i Stockholm.

Gå till nyhet
03 mars 2020

Från Martin & Servera om Coronaviruset

Med anledning av utbrottet av det nya Coronaviruset (covid-19) bevakar Martin & Servera-gruppen läget och följer kontinuerligt informationen från myndigheterna. Vi bevakar naturligtvis också hur virusutbrottet och världsläget påverkar Martin & Servera och våra kunder.

Gå till sida: 1Den här sidan , 2 , Nästa Go to next