Nyheter

Här kan du läsa om vad som är på gång i våra butiker och vad som händer i branschen. Uppdateras regelbundet för att du inte ska missa något.

30 mars 2020

Kundinformation om Coronasituationen

Här hittar du samlad information från Martin & Servera om den rådande situationen. Fakta, tips, sortiment och tjänster för din verksamhet. Tillsammans kan vi göra skillnad och ta oss igenom den här tuffa perioden. Tack för att du håller humör och hoppet uppe!

24 mars 2020

God handhygien och daglig rengöring - Förhindra och förebygg infektioner samt stoppa smittspridning

För att förhindra, förebygga infektioner och stoppa smittspridning krävs en god handhygien och daglig rengöring. Under sjukdomstider är det viktigt att förutom goda städrutiner införa och förstärka rutinerna kring hygienstädning, samt att städa mer regelbundet än vanligt.

11 mars 2020

Missa inte höstens sommelierutbilning

GastMerits populära sommelierutbildning med start under våren blev snabbt fullbokad. Missa därför inte nästa tillfälle under hösten 2020. Kursstart 24 augusti i Stockholm.

Gå till nyhet
03 mars 2020

Från Martin & Servera om Coronaviruset

Med anledning av utbrottet av det nya Coronaviruset (covid-19) bevakar Martin & Servera-gruppen läget och följer kontinuerligt informationen från myndigheterna. Vi bevakar naturligtvis också hur virusutbrottet och världsläget påverkar Martin & Servera och våra kunder.

Gå till nyhet
05 februari 2020

GastroNord 2020 inställt

GastroNord är en viktig mötesplats för dig som arbetar i mat- och dryckesbranschen. Här får du inspiration och kunskap om allt som händer i branschen. Som kund hos Martin & Servera Restaurangbutiker får du en gratis inträdesbiljett till mässan.

30 januari 2020

Starköl från Spendrups åter i sortimentet

Nytt i butiken! Nu finns Spendrups alkoholhaltiga drycker och varumärken åter i vårt sortiment. På butikshyllorna hittar du Mariestad export 50 cl, Norrlands guld export 50 cl och Heineken 33 cl.

17 januari 2020

Ny kundbonus för dig som avtalskund

Nytt år: nystart och nya möjligheter. Nu finns ett helt nytt samarbetsavtal, framtaget för dig som avtalskund.

16 januari 2020

Ny kampanj på färskt kött och frukt & grönt

Nytt för 2020 är att du varannan vecka kommer att få sprillans färska kampanjerbjudanden på frukt & grönt och färskt kött till din mailinkorg. Varor som är aktuella och i säsong till bra priser.

07 januari 2020

Nytt utseende på hemsidan!

Nu har vi lanserat en ny hemsida. Lite snyggare, enklare och modernare. Här kommer vi bland annat att uppdatera om nyheter och vad som händer i butiken.

07 januari 2020

Stor kampanj på Våra Egna varor

Det ska vara lätt att hitta bra produkter till bra priser. Martin & Serveras egna varumärke "Martin & Servera" består av noga utvalda produkter av bra kvalitet till bra pris. Just nu hittar du flera av våra egna varor till riktigt bra kampanjpriser.