Nyheter

Här kan du läsa om vad som är på gång i våra butiker och vad som händer i branschen. Uppdateras regelbundet för att du inte ska missa något.

24 november 2020

Tacka dina medarbetare för det gångna året

I tider där många jobbar hemifrån kan man behöva en extra energikick. Vad passar då bättre än en gåva till dina medarbetare som kan sätta lite extra guldkant på hemmakontoret?

06 november 2020

Gott slut - recept till julen

Efter ett julbord fyllt av godsaker ska dina gäster så klart få något sött och gott att avrunda middagen med. Här har vi samlat ihop smarta desserter som lätt kan göras i förväg och serveras i portionsformar. Snabbt och enkelt för dig och gott och säkert för dina gäster!

04 november 2020

Senaste informationen om coronasituationen

På Martin & Serveras hemsida hittar du samlad information om den rådande situationen. Fakta, tips, sortiment och tjänster för din verksamhet. Tillsammans kan vi göra skillnad och ta oss igenom den här tuffa perioden. Tack för att du håller humör och hoppet uppe!

14 oktober 2020

Nu fasas engångsartiklar av plast ut ur sortimentet

Den plastpolicy som beslutades 2019, säger bland annat att Martin & Servera ska fasa ut de engångsprodukter av plast som förbjuds av EU under 2021 redan nu till årsskiftet. Det betyder att vissa produktgrupper kommer att försvinna ur sortimentet vid årsskiftet – och i praktiken innebär det att vissa produkter kan vara slut i lager och på butikernas hyllor redan nu.

09 oktober 2020

Nu är julbutiken öppen!

Årets julkatalog har vi fyllt med klappar för alla smaker så att du enkelt ska hitta rätt gåva till den du vill tacka för det gångna året.

30 september 2020

Nya skatteregler gör det möjligt för företag att ge gåvor till anställda på upp till 1000 kronor

De nya skattereglerna ökar möjligheten för restauranger att erbjuda företag matkassar och julbord som sedan ska ges som gåvor och tex skickas hem till medarbetarna. Under perioden 1 juni 2020 till 31 december 2020 gäller en tillfällig skattefrihet för gåvor från arbetsgivaren upp till ett värde på 1 000 kronor per anställd.

15 september 2020

Mattias Larssons idéer för julbordet 2020

"Jag har funderat lite på hur man kan tänka kring servering av julbordet 2020. Kanske kan man ha tre sittningar istället för två? Och färre bord och gäster vid varje tillfälle? Det minskar ju risken för trängsel. Det viktigaste är att gästerna kan hålla avstånd och undvika köbildning", säger Mattias "Fredagskocken" Larsson.

07 september 2020

Årets Kock Veckan 11-17/9

Årets Kock Veckan sker den 11-17 september och förutom att kora Sveriges bästa kock i SM i professionell matlagning, kommer programmet innehålla flera digitala aktiviteter inom gastronomi och näringsliv för hela branschen.

04 september 2020

Årstabutiken är öppen

I natt, 4/9 2020, drabbades en av byggnaderna bredvid vår butik i Årsta av en omfattande brand. Branden var dock begränsad till enbart den fastigheten vilket gör att vi kan ha öppet som vanligt.

15 juli 2020

En vegansk sortimentsbroschyr

Vi ser den överallt, den ökande trenden av vegansk mat. Gästerna blir mer och mer medvetna om vad de äter och det är inte längre så att man nödvändigtvis är vegan för att välja den veganska kosten, man har fått upp ögonen för hur goda och hälsosamma alternativ det finns på marknaden.

30 juni 2020

Diplomerad kökschef - sista bokningsdag 9 juli

GastroMerits kökschefsutbildning är en vidareutbildning som ger dig fördjupade kunskaper inom ekonomi, ledarskap, organisation, service och produktkunskap.

11 juni 2020

Martin & Serveras års- och hållbarhetsberättelse

I Martin & Servera-gruppens års- och hållbarhetsberättelse för 2019 hittar du information om stora affärshändelser och vårt hållbarhetsarbete - vad vi har åstadkommit och hur vi fortsätter framåt.

19 maj 2020

Behöver skafferiet fyllas på?

För att göra shoppingen ännu enklare har vi packat ihop en kasse med noga utvalda produkter från våra egna varumärken. Perfekt för dig som behöver fylla på skafferiet!

Gå till sida: 1Den här sidan , 2 , Nästa Go to next