Nyheter

Här kan du läsa om vad som är på gång i våra butiker och vad som händer i branschen. Uppdateras regelbundet för att du inte ska missa något.

26 april 2023

50-års jubileum

Nu vill vi tillsammans med er fira att den första Martin Olsson cashen öppnade för 50 år sedan. Det kommer vi fira med massor av galna jubileumspriser med start på torsdag den 27/4 och året ut. Så håll utkik efter våra jubileumspriser i butik och på vår hemsida.

Varmt välkomna till våra butiker i Bromma eller Årsta.

07 april 2022

Skräddarsy ditt paket kostnadsfritt

Vi gör det lättare för dig att beställa och skräddarsy ditt tjänstepaket, helt utifrån dina behov. Restaurangtjänster är en ny digital plattform där du kan välja och vraka bland förmånliga avtal och tjänster från ett stort antal samarbetspartners. Här hittar du också Martin & Serveras egna tjänster.

- Det här ger alla våra kunder tillgång till avtal och tjänster som kan hjälpa dem till ökad lönsamhet. Genom riktigt bra kortinlösenavtal, avtal på drivmedel, tvätt, hyra av betalterminaler, personalsystem med mera förenklar vi krögarens vardag, säger Johan Granlund, Chef Restaurangtjänster.

14 februari 2022

Ny utställningslokal för restaurangutrustning i vår butik i Årsta

I vår butik i Årsta på Sockengränd 3 har vi byggt en ny och modern utställningslokal för restaurangutrustning. I butiken kommer välkomnar vi restauranger, barer och caféer som exempelvis letar ny servis, söker inspiration för matsalen eller ska bygga nytt eller renovera kök och diskrum.

Gå till sida: 1Den här sidan , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , Nästa Go to next