Nyheter

Här kan du läsa om vad som är på gång i våra butiker och vad som händer i branschen. Uppdateras regelbundet för att du inte ska missa något.

30 juni 2020

Diplomerad kökschef - sista bokningsdag 9 juli

GastroMerits kökschefsutbildning är en vidareutbildning som ger dig fördjupade kunskaper inom ekonomi, ledarskap, organisation, service och produktkunskap.

11 juni 2020

Martin & Serveras års- och hållbarhetsberättelse

I Martin & Servera-gruppens års- och hållbarhetsberättelse för 2019 hittar du information om stora affärshändelser och vårt hållbarhetsarbete - vad vi har åstadkommit och hur vi fortsätter framåt.

19 maj 2020

Behöver skafferiet fyllas på?

För att göra shoppingen ännu enklare har vi packat ihop en kasse med noga utvalda produkter från våra egna varumärken. Perfekt för dig som behöver fylla på skafferiet!

19 maj 2020

Stötta varandra och branschen genom att dela tips och idéer

Vi vill alla se en levande restaurangbransch när den här situationen har klingat av. Vi har därför sett ett behov av en mötesplats – en plattform för att dela goda idéer med varandra. Här samlar vi goda exempel, initiativ och engagemang från hela branschen.Vi vill med den här plattformen sprida budskapet att tillsammans kan vi göra skillnad och ta oss igenom den här tuffa perioden.

30 mars 2020

Kundinformation om Coronasituationen

Här hittar du samlad information från Martin & Servera om den rådande situationen. Fakta, tips, sortiment och tjänster för din verksamhet. Tillsammans kan vi göra skillnad och ta oss igenom den här tuffa perioden. Tack för att du håller humör och hoppet uppe!

24 mars 2020

God handhygien och daglig rengöring - Förhindra och förebygg infektioner samt stoppa smittspridning

För att förhindra, förebygga infektioner och stoppa smittspridning krävs en god handhygien och daglig rengöring. Under sjukdomstider är det viktigt att förutom goda städrutiner införa och förstärka rutinerna kring hygienstädning, samt att städa mer regelbundet än vanligt.

11 mars 2020

Missa inte höstens sommelierutbilning

GastMerits populära sommelierutbildning med start under våren blev snabbt fullbokad. Missa därför inte nästa tillfälle under hösten 2020. Kursstart 24 augusti i Stockholm.

Gå till nyhet
03 mars 2020

Från Martin & Servera om Coronaviruset

Med anledning av utbrottet av det nya Coronaviruset (covid-19) bevakar Martin & Servera-gruppen läget och följer kontinuerligt informationen från myndigheterna. Vi bevakar naturligtvis också hur virusutbrottet och världsläget påverkar Martin & Servera och våra kunder.

Gå till nyhet
05 februari 2020

GastroNord 2020 inställt

GastroNord är en viktig mötesplats för dig som arbetar i mat- och dryckesbranschen. Här får du inspiration och kunskap om allt som händer i branschen. Som kund hos Martin & Servera Restaurangbutiker får du en gratis inträdesbiljett till mässan.

30 januari 2020

Starköl från Spendrups åter i sortimentet

Nytt i butiken! Nu finns Spendrups alkoholhaltiga drycker och varumärken åter i vårt sortiment. På butikshyllorna hittar du Mariestad export 50 cl, Norrlands guld export 50 cl och Heineken 33 cl.

17 januari 2020

Ny kundbonus för dig som avtalskund

Nytt år: nystart och nya möjligheter. Nu finns ett helt nytt samarbetsavtal, framtaget för dig som avtalskund.

16 januari 2020

Ny kampanj på färskt kött och frukt & grönt

Nytt för 2020 är att du varannan vecka kommer att få sprillans färska kampanjerbjudanden på frukt & grönt och färskt kött till din mailinkorg. Varor som är aktuella och i säsong till bra priser.

07 januari 2020

Nytt utseende på hemsidan!

Nu har vi lanserat en ny hemsida. Lite snyggare, enklare och modernare. Här kommer vi bland annat att uppdatera om nyheter och vad som händer i butiken.

Gå till sida: 1Den här sidan , 2 , Nästa Go to next